Для створення динамічного освітлення, сьогодні використовують різні варіанти управління світлом, які здатні дати повний контроль над освітлювальною технікою та виконують певні функції при необхідності:

  • котроллер
  • диммери
  • підсилювачі

Контролер може включати в себе і диммер (плавне збільшення і зменшення яскравості).

Контролери бувають декількох типів:

1. Контролер з уже закладеними характеристиками і фіксованою кількістю каналів і програм роботи. Сюди також відносяться RGB контролери із закладеною програмою зміни кольору.

2. Програмовані контролери. Ви самі програмуєте контролер виходячи і ТЗ замовника.

У нашій лінійці це контролер світлодіодний 8-ми консольний Dominator – 810, 10A / канал.

3. Контролер, який підлаштовують під Вас.

Ви заповнюєте ТЗ, розміщене на нашому сайті elf-led.com.ua і ми, в обумовлений термін, виготовляємо контролер за Вашими параметрами – з потрібною кількістю каналів і програмою управління. Може бути будь-яку кількість каналів і програм роботи.

4. Підсилювачі сигналу – прилад дозволяє посилювати сигнал контролера, для керування великими і могутніми плечима електроланок. Він дозволяє зменшити вартість і потужність контролера для управління великих конструкцій.

З їх допомогою до контролера можна підключити навантаження.  Підсилювачі застосовуються там, де необхідна чимала кількість освітлення , але дистанційне керування світлом користувач хоче здійснювати за допомогою єдиного центрального контролера.

5. Диммери часто застосовують при плануванні освітлення в житлових та інших приміщеннях. Сучасні диммери можуть не тільки регулювати яскравість освітлення, але і виконувати цілий ряд інших функцій, наприклад, вимикати світло за таймером або дистанційно керувати освітленням. Завдяки їх установки, ви можете реалізовувати і управляти складними і одночасно гнучкими системами освітлення, програмувати різні сценарії освітлення.

Диммери бувають програмовані – працюють в автоматичному режимі, а також з ручним керуванням.

Наші фахівці допоможуть підібрати відповідні варіанти Вашому освітлювального проекту.